fredag 1 juni 2012

Fredag V.22 Information & Diskmaskin

Idag ringde Mattias Fagerheim från Färdig Bygg för att informera om att han hade upptäckt ett fel i fönstersmygen i badrummet på nedre plan. Det är en nivåskillnad på någon centimeter i kaklet och dom kommer att åtgärda det när övrig plattsättning är klar.
Sånt här gillar jag skarpt... att dom ringer OSS för att tala om det förebyggande istället för att vi skall upptäcka det och ringa till dom.
Han informerade också lite mer om hur nästa vecka kommer att se ut och hur dom lagt upp arbetet med det som är kvar.
För oss är det här riktigt bra kvalitét på en byggfirma och det är inte svårt att prata gott om dom!!
Det samtalet medförde ett bra avslut på veckan och att jag insåg att det var dags för oss att köpa diskmaskinen som vi valde bort från Fiskarhedenvillan så att den är på plats när rörmokaren kommer.
Vi slog till efter ett bra säljsamtal och köpte en Fullintegrerad Svanenmärkt XXL diskmaskin. Med världens största lasthöjd och ett unikt, nytt korgsystem som gör att man kan diska mer disk och fler kuvert (17 st.) än någonsin tidigare. Jämfört med en vanlig diskmaskin (som tar 12 kuvert) kan man lasta denna XXL-maskin med 40 % mer disk. I förhållande till storleken har den också extremt låg vattenförbrukning med 0,60 liter per kuvert. Svanen, som är nordens mest kända miljömärkning garanterar att denna diskmaskin möter mycket strikta krav vad gäller både miljö och kvalitet. Nio högeffektiva spolzoner garanterar även perfekt ren disk överallt i maskinen.
Lät det inte bra? Vi tyckte det och håller nu tummarna för att det stämmer och skulle det inte göra det så har Elgiganten 30 dagars öppet köp. :-)




D5554XXLFI från Asko




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar